Weekend feel

September faves

Jeg var lige ved at glemme den her! Månedens recap af de – i mine øjne – bedste outfits. Og traditionen (3 måneder = tradition) tro, skal i have kåret det bedste outfit, så jeg til nytår kan finde årets bedste outfit. Det fede ved at lave recap’s á la det her er, at udviklingen på bloggen bliver så tydelig (well, i hvert fald for mig). Se bare i forhold til her. Og læg så lige mærke til hvor mange forskelige sko jeg har fået brugt! Jeg klapper lige mig selv på skulderen og retfærdiggør fremtidige sko-køb. Nå. Nu er det jeres tur til at vælge en favorit – jeg har selv ret svært ved det.. Efteråret ligger op til lag-på-lag og det resulterer bare i nogle virkelig gode kombinationer, synes jeg. Tror mine favoritter er 1, 6 og 8, men hvad siger i?

//Almost forgot this! The monthly recap of the – imo – best outfits. The best thing about this, is that the difference from just three months ago untill now makes the development on the blog so evident. Just take a look here. Oh, and take a look at how many different shoes I’ve used! Think that justifies all my future shoe-buys. Ok, so now it’s your turn to pick a favorite – I find it pretty difficult.. Autumn calls for layers which results in some really good combinations.. I think my faves are 1,6 and 8, but what do you say?

Follow on Bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend feel