All of the lights

Basic

Vintage jacket, gina tricot tee, zara jeans, billi bi sneakers

Mmm, ind i mellem er det bare det allermest basale, der fungerer bedst. Sorte skinny jeans, løs, grå t-shirt, sorte sneakers og den nærmeste jakke. Man kommer langt med lidt, hvis basen er i orden. Det her kunne fx dresses op med et par hæle og lidt smykker – så ville det være et helt andet outfit. Jeg er ved at have en rigtig god base efterhånden og det gør det meget lettere at hoppe i noget om morgenen, der bare fungerer. På den anden side mangler jeg faktisk nogle ting, der er lidt ud over “bare basis”.. Altså noget, der lige gør det lidt sjovere.. Tror jeg vil se om jeg kan mikse en polyvore sammen med nogle gode bud..

//Sometimes it’s just the most basic that works the best. Black skinny jeans, loose, grey tee, black sneakers and whichever jacket is the closest.. This outfit could easily be dressed up with a pair of heels and some jewelry – it would make it a completely different outfit. I have a pretty good base, but sometimes I miss having some of those pieces, that are more than just basic. Makes it a little funnier.. Think I’ll try to make a polyvore with some suggestions..

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All of the lights