Just a tip

All of the lights

Solen er vendt tilbage :D! Sådan her så det ud for en halv times tid siden, da jeg skulle have taget nogle billeder – selvfølgelig tog vi også nogen, hvor man rent faktisk kan se outfittet, men lyset var bare så flot, at vi var nødt til at lege bare lidt med det. Vender tilbage med de egentlige billeder senere, når jeg lige er færdig med morgenkaffen <3

//The sun is back! This is what it looked like half an hour ago, when I was having my outfitpic taken. Of course We also took some, where it’s actually possible to see the outfit, but the light was just too pretty not to play with. I’ll return with the actual outfitpost ince I’ve finished my coffee <3

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just a tip