Just married

White stripes pants edition

h&m t-shirt, zara pants, converse shoes

Som sagt, en verison med coatede sorte skinny jeans og all stars. Solbrillerne havde jeg glemt, men billederne her er fra i onsdags, hvor vejret var ret ustabilt og det småregnede og blæste.. Fjollet.. Derfor gik det også lidt hurtigt med billederne, så de blev ikke helt skarpe – men der er noget over det her, synes jeg. Kan godt lidt lide det dovne udtryk over det. Det passer godt til studiestart og slut på sommeren. Den der sløvhed, der indtager en, når man kigger på bunken af tekster, der skal læses og den bare bliver ved med at vokse.. Mmh.. Jeg skal vist lige op i gear igen.

Yeah, that t-shirt yet again – I’ll take a break from it now, I promise! But I like this picture, despite the fact that it’s a little out of focus and the dusty colors: the lazy feeling, that hits you when the summer is lacking towards the end and the bunch of texts to read just keeps growing.. Sigh.. Give me strength..

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • De coatede jeans er super lækre Nana!!
  Haha – Det er altid hårdt at komme op i gear på et nyt semester – Det nåede jeg i hvert fald at finde ud af på de tre semestre jeg læste på mit sidste studie! Jeg er også lidt spændt på hvordan det går når jeg starter nyt studie lige om lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak – jeg lever også i dem, når de hullede jeans skal have en pause ;).. Mht til studie, så starter jeg endda først rigtigt i næste uge – so far er jeg bare tutor, men jeg er ved at dø af træthed 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • that shirt is great just as it simple! i love it!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fashionwithaprize

  Love this too:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] langærmet, lidt mørkere version af den t-shirt, som jeg levede i i August.. Se bare her, her og her.  Jeg er allerede flyttet totalt ind i den og regner ikke med at flytte ud, før den skal vaskes.. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just married