White stripes pants edition

The dress


Gestuz dress, zara flats

Så blev det tid til de sidste kjole-billeder. De her er ikke vildt skarpe, I know, men jeg synes altså at de er helt vildt fine alligevel. Det er noget med stemningen og det lidt eventyr-agtige, tror jeg. Derfor har jeg heller ikke redigeret i farverne, men kun beskåret en lille smule. De er altså helt raw, so to speak.

Kjolen købte jeg faktisk allerede tilbage i Januar, da jeg fandt den på Trendsales til en rigtig god pris. Jeg havde først set den på Camille (der kan i også se, hvor svært det er, at fange farverne rigtigt) og blev helt forelsket i kombinationen af det rå og det feminine, der spiller så smukt sammen her. Den mørke grå bund med de lyse farver (endda lyserød, som ellers slet ikke er mig) går bare så fint i spænd og resultatet er en lang, fin kjole, som jeg faktisk følte mig rigtig godt tilpas i. Stiletterne blev dog skrottet til fordel for ballerinaerne – har ikke gået i stiletter siden 2.g og ville simpelthen ikke udsætte mig selv for rald, græs og trapper i 10-11 cm.. Desuden passer ballerinaerne bedre i farven og er lettere at danse i :D!

Da stoffet larmer så relativt meget, holdt jeg smykkerne på noget nær et minimum. Jeg havde mit tynde samearmbånd på den ene arm, et gammelt sølvarmbånd på den anden og mine stjerne-øreringe fra Line & Jo i ørene. Simpelt og godt. Hvad synes i?

// Time for a few more pictures of the dress. I know the quality isn’t that good, but I really love the fairytale-ish feel in the pictures so I won’t edit them. I think the fabric in the dress needs to stand alone, so i kept the jewelry at a minimum with a leader/silver bracelet on one arm, an old silver bracelet on the other and my Line & Jo star-earrings in my ears. Simple and good. What do you think?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White stripes pants edition