Creme de Corps

One (bag) to watch..

While waiting for the winter..
Klik på billedet for links / click the picture for links
Hm.. Det virker lidt som om sommeren ikke kommer rigtigt tilbage før engang næste år, så selvom jeg stadig craver lædershorts og løse tank-toppe, så er jeg alligevel begyndt at kigge på noget lidt varmere. Det her outfit er for mig et rigtig godt bud på et efterårsoutfit, der er afslappet, men stadig pænt. Tasken er fra Zara, og den skal jeg lige have kigget lidt nærmere på, tror jeg. Jeg mangler nemlig en sort taske i den størrelse og den må gerne være lidt pæn – at den så er af læder, gør den kun mere attraktiv i mine øjne. Hvad lurer i på her op til efteråret?
// I’m beginning to realize that the summer might be gone for this year. Though I still crave leathershorts and loose tank tops, I’m staring to look at something warmer too.. To me, this outfit is perfect for autumn – it’s relaxed but nice. The bag is definitely one to watch, if you ask me. Could really use a big, black bag like this – and the fact that it’s leather just make me crave it more.. What do you want for autumn?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Super fed outfit-combi. Jeg elsker de grå-sorte farver. Og ja, tasker ser nice ud. Den skal jeg vist også lige have tjekket ud.
    Jeg lurer lidt på nogle fede ankelstøvler her til efteråret. De skal være både praktiske og pæne, men også se lidt rå. Så jeg skal på udkig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Grå/sort er også en kæmpe favorit her! Uh, og hvis du finder sådan nogle støvler, så må du godt råbe op – sådan nogle er svære at finde nemlig..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creme de Corps