MAC + info + awesome

Let me know..

Jeg er altså lige nødt til at dele de her billeder med jer. Synes lyset blev vildt fint og specielt billedet til venstre synes jeg er rigtig fedt! (Og så kunne de få lov til at agere billede til en tekst, der ikke har noget med dem at gøre)..

Jeg kan nemlig se, at jeg er begyndt at få en del besøgende fra bl.a. Holland (ser det ud til på sproget?) efter en rigtig fin bloganmeldelse herfra, så jeg tænker, at jeg i en periode vil prøve at lave en lille engelsk oversættelse under den danske tekst. Det bliver ikke noget stort, men bare et lille resume af indlægget, hvis i forstår. Hvad siger i til det?

I can see, that I’m getting more and more views from – among others – Holland (I think?) after this sweet review of my blog, so for a period, I’ll try to make a short summary in english to every post. Please let me know what you think of this: is it close to awesome or is it pointless to you

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC + info + awesome