Let me know..

Just married

 

Lørdag var der stilhed på bloggen. Som de fleste af jer nok havde fanget, så var jeg i Malmø til min storesøsters bryllup. Og jeg kan ikke komme på en bedre måde at bruge en weekend på, for hvor var det bare smukt! Det var sådan en dag, hvor følelserne ret hurtigt kommer til at sidde helt udenpå og glædestårer er helt uundgåelige. Det er godt nok det eneste bryllup jeg har været til i mit voksenliv, men jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan noget bryllup nogensinde skal overgå det her (undtagen mit eget bryllup måske).. Selv ovenpå en togtur fra København til Århus med mere end almindeligt mange dsb-fuck-ups og en ikke-fungerende aircondition er jeg høj af lykke over så meget kærlighed på én weekend. Flere outfit-billeder senere. <3

My sister got married this Saturday and it was the most beautiful wedding e.v.e.r. I laughed, I cried (you know, of joy), I ate, I danced, I drank and I got high on love. Even after a 30-degree chaos-like trainride home, I’m full of joy from so much love in such a short time. More outfit-posts later. <3

Follow on Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let me know..