The dress

Creme de Corps

Jeg var så heldig at få et abonnement på Eurowoman i fødselsdagsgave og som om det ikke var nok, fulgte Kiehl’s ‘Creme de Corps’ med! Tilbuddet kører faktisk stadig her, hvis i skulle være interesserede. For mig var det helt perfekt, de jeg har hørt så meget godt om lige netop denne creme, at den stod på min ønskeseddel et sted under ‘abonnement på Eurowoman’. To fluer med et smæk. bum.

Så i morges, da jeg lå midt i min dybeste koma-søvn ringede dørtelefonen og jeg fløj op, lukkede postmanden ind i opgangen, skyndte mig at smide en t-shirt og et par bukser på og så kunne jeg – for 5. gang måske – lukke op for en pakkepost, der stod og grinte af mit morgenhår og min hæse stemme, der sletslet ikke var vågen endnu.. Ih..

 

// The mailman woke me up (yet again – this happens a lot to me) by ringing the doorbell in the middle of my beauty sleep. Needless to say, he laughed at me when I opened the door with bedhair and a really rusty voice. Sigh.. But you can’t be mad at a man, that delivers such a nice gift for you – I got this ‘creme de corps’ as a free gift with my subscription to Eurowoman. Wohoo!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The dress