Vichy

Barjols

Jeg lover at det er det sidste ferie-indlæg for denne her gang.. Haha. De tog lidt overhånd måske, men man kan ikke stoppe når man først er startet, ved i nok.. Håber i overlever. Nå:

Et lille udpluk fra fontænernes by, Barjols, hvor jeg tilbragte en uge i et sommerhus med 17 dejlige mennesker. Den gamle del af byen er klart den mest charmerende og det er også her billederne er taget. Vi havde udsigt over alle tegltagene fra terrasserne i sommerhuset og det tog ikke mere end to minutter at gå ned på stamcaféen ‘Le Sporting’, hvor man kan sidde i skyggen af platantræerne med en kold cola og bare nyde livet. Jeg var der også for fem år siden og byen havde ikke forandret sig overhovedet – de samme caféer med de samme tjenere og de samme gamle mennesker, der sad og nød livet og hinandens selskab.

Alt det (og så selvfølgelig det helt fantastiske sommerhus) gør, at det er en by jeg gerne vil blive ved med at komme tilbage til. Sådan har jeg det faktisk med ret mange af de steder jeg besøger – gensynets glæde er ret speciel og det er sjovt at have både gamle, nye og forhåbentlig fremtidige minder fra det samme sted, synes jeg.

Har i nogle feriesteder, som i bliver ved med at vende tilbage til?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vichy