One (bag) to watch..

8 from August

Det her var ret hyggeligt sidst, så nu prøver vi igen – jeg har samlet 8 outfits fra August og så er idéen, at i fortæller mig hvilket et i bedst kan lide, så jeg til nytår kan lave en samlet med årets bedste outfits. Så hold jer ikke tilbage! Hvilket et er jeres favorit?

I’ve collected 8 outfits from August – which is your favorite? I’m planning on finding ‘outfit of the year’ around new years, so I need your help here – pick the best and let me know!

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Cenia

  Jeg er helt vild med 7!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit må være nr.1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Absolut nr 4 og 8! Hvis jeg skal vælge en af dem bliver det nok 4’eren… Hmm… Eller 8’eren… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg ville egentlig have stemt den dag indlægget kom op, men så kom jeg fra det igen. og nu slog det mig så lige, at jeg da egentlig fik stemt.. Så her kommer min stemme altså – bedre sent end aldrig – og den går til outfit nr 5 + 8! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lyse hår. Ved ikke helt hvor jeg ville hen med det her – men prøv lige at tage et kig her og se forskellen på sommer og vinter. Det er lidt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One (bag) to watch..