Printed goods

With a view

 

Vila top, mango shorts, ray-ban sunnies

Åååh, hvor jeg allerede savner at være på ferie! Jeg kom hjem ved ti-tiden i morges efter godt 23 timer på bagsædet af en bil.. Puh. Needless to say har jeg ikke sovet vildt godt, så jeg har brugt dagen på min sofa, hvor jeg har set alle mine billeder igennem (lige over 1300 af slagsen) og er blevet aet på ryggen af min kæreste – så var der alligevel noget godt ved at komme hjem ;)..

Til gengæld er jeg ikke tilfreds med vejret. Overhovedet. På de 23 timer i bil fra sydfrankrig og hjem faldt temperaturen med over 20 grader.. Ikke fair. På den anden side er det en ok undskyldning for ikke at have lavet noget som helst i dag. Så jeg sidder og fikser indlæg til jer – det er ike fordi jeg mangler vildt meget fra turen, men jeg tænker at det bliver fordelt hen over den næste uges tid, så jeg stille og roligt kan vende tilbage til rammerne i Århus (hvor udsigten altså bare ikke er lige så god som fra huset i Barjols 😉 )..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printed goods