Nailed it

The uniform

Provider jacket, forrest & bob tee, gina tricot jeans

Det her outfit – slidte, sorte jeans, basis tee, læderjakke – er nok blandt det absolut mest brugte for mig. Min uniform, om i vil.. Det kan redde alle tøjkriser og mandag morgener fordi det bare fungerer og netop derfor er en god basisgarderobe så pisse vigtig. Og en basis garderobe kan aldrig blive for stor, hvis i spørger mig!

Vi har næsten lige været igennem et lille udpluk af mine basis t-shirts, så det gider jeg ikke til igen – men jeg vil egentlig gerne høre jeres take på den såkaldte ‘uniform’: Har i selv en? Bliver det for kedeligt og ensartet i længden, når næsten alle bloggere kører mere eller mindre den samme uniform? Eller er det for usandsynligt, at alle skulle skille sig maksimalt ud altid? Skal man overhovedet skille sig helt vildt ud for at have personlig stil? bumbum.. Håber i har lyst til at byde ind her, det kunne være ret sjovt at høre jeres meninger 🙂

1 kommentar

  • Jeg har på ingen måder mulighed for at holde mig til én uniform, det tror jeg min stil er alt for alsidig til 🙂 Desuden elsker jeg at leje med nye ting og finde inspiration alle steder fra. Jeg synes det er fedt dem som kan holde sig til samme farver, items osv, men for at være ærlig, synes jeg det bliver for kedeligt i længden. Hvertfald hvis det er modebloggere der gør det 🙂 But that’s just me 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nailed it