With a view

Paris #1

Paris får i lige i to indlæg – ellers bliver det for meget. Billederne er, som i nok kan se, lidt blandet fra begge dage. En dag med slidte shorts og en dag i blondenederdel. Dag et spiste vi frokost på græsset i Paris’ hyggeligste pixi-plads, Place des Vosges.. Den ligger i Marais og er klart et besøg værd. Husene som i kan se i baggrunden omringer hele pladsen, foran husenes søjlegange er der en lille vej, så kommer parken med træerne hele vejen rundt, et springvand i hvert hjørne og bare sådan all over en virkelig fin symmetri, hvis i kan følge mig. Resten af billederne er taget omkring Saint-Michel og Notre Dame. Her vender jeg tilbage til hver gang jeg er i Paris, for selvom det er turistet er det stadig virkelig fint og virkelig Paris.

Broen med hængelåsene har i nok set før – jeg hader mig selv lidt for ikke at have fattet dens eksistens dengang jeg var på interrail med min kæreste, for så kunne vi også have haft en lås til at hænge der.. Men ok, jeg tager det som en oplagt grund til at skynde mig tilbage til Paris 😉 ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

With a view