Shades of blue

Packing list

packing list
Normalt er jeg ikke et menneske, der laver lister. Slet ikke faktisk. Men lige når det kommer til pakkelister, så synes jeg at det er vildt hyggeligt! Så kan man nemlig virkelig gå og glæde sig til sin ferie og se det hele for sig mens man pakker. På mandag vender jeg næsen mod Frankrig; først et par dage i Paris, så to overnatninger ved middelhavet og så en uges tid i et sommerhus i Barjols. Sommerhuset har (heldigvis) pool, så det er primært badeferie jeg skal på – men med to dage i Paris, der pt kører samme fesne sommertemperaturer som os, bliver jeg nok glad for et par lange bukser og en jakke.. Så min pakkeliste er lidt blandet, men det meste regner jeg med at bruge hele turen igennem.

 • To par shorts, så der er lidt afveksling.
 • Et par lange bukser, fordi man altid skal have et par lange bukser med.
 • Tørklæde af samme grund som bukserne.
 • Let sommerkjole til både byen, stranden og poolen.
 • (Mindst) to bikinier – en neutral sort og en farverig en.
 • Solbriller.
 • Lille taske med plads til det vigtigste (kamera included).
 • Et minimum af make-up – jeg er på ferie jo! Men en mascara, en bronzer og en smudgy liner kan nå ret langt.
 • Sandaler, ballerinaer og et par sko, der er gode at gå i til de mange lange parisiske gader.
 • Læderjakke; vind- og vandafvisende og genial til byferier.
 • Varm strik til, well, at holde varmen.
 • Tank-toppe en masse! 
 • Den obligatoriske solcreme med faktor 50.
Det, der ikke nåede med i collagen:
 • Mindst én god bog! Pt læser jeg ‘De velvillige’.
 • Håndklæde til stranden + poolen.
 • Undertøj.. Men det havde i nok husket.
 • Et par varme sokker til det kølige stengulv i sommerhuset.
 • Hørebøffer.
 • Kamera.
 • Opladere til alt; kamera, telefon, computer..
 • Toilettaske; tandbørste, tandpasta, shampoo, evt. hårkur, ansigtsvask..
 • Pung, penge og pas – selvfølgelig.
Puuh, så kom vi vist igennem. Det ser lidt vildt ud, når man stiller det op sådan her, men normalt pakker jeg i en sportstaske fra Peak, som faktisk ikke er vildt stor. Selvom vi er på bilferie har jeg som tommelfingerregel, at jeg selv skal kunne slæbe min bagage igennem et metrosystem – så ved man nemlig, at man ikke har alt for meget unødvendigt med ;).. Ligner det her jeres pakkelister, eller har jeg glemt noget vildt vigtigt?

bloglovin

8 kommentarer

 • Maria

  Tak! Jeg tror bare jeg pakker efter din liste, men måske med et par kjoler mere og et par t-shirts til at dække skuldrene hvis de nu trods faktor 50 fik lidt for meget sol. Og så ejer jeg jo faktisk ikke en læderjakke, så der må jeg også lige tænke kreativt 😉
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der kan et tørklæde også være handy – altså til forbrændte skuldrer :).. Men ok, du har måske en pointe. Pixi-t-shirt add’ed til listen.
   Læderjakker kan virkelig redde en, så held og lykke med vand/vindafvisende alternativ – og giv lyd, hvis du finder på noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare en fed blog kørende her, meldte mig lige på bloglovin :p Pakkelister har aldrig været min ting, men jeg burde virkelig gøre ddet, for jeg glemmer altid alt for mange praktiske ting og tager alt for meget tøj med! (-:

  http://www.miedina.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, tak :D! Vildt fedt at høre!
   – Pakkelister kan være ret smarte faktisk. Man alligevel altid med at bruge de samme to toppe, selvom man måske har ti med :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har først lige fået øjnene op for din blog, og jeg er glad for, at jeg fandt dig! Din blog er skøn, og det er du også. Rejser til sydfrankrig på onsdag, så det er perfekt, at du har lavet en pakkeliste 😉 du har fået en ekstra følger via bloglovin’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nok verdens dejligste besked at vågne op til! Jeg er også glad for, at du fandt min blog :)! Og så er du follower nummer 200 – det er sgu da ret sejt :D!
   – God tur til sydfrankrig! Og hvis du har glemt noget, som jeg havde glemt at få med, så undskyld på forhånd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hey, du har faktisk 200 followers nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er på vej til Paris, men så kan man jo drømme. Sidst pakkede jeg til sommer i sydfrankrig (lige her) og det var sådan rimelig populært.. Og hvem ved, måske er i på vej nogle sjove steder hen? Er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of blue