Paris #1

Nailed it

1: 1699,- / 2: 579,- 

Oh me oh my. Zara har fået opdateret deres hjemmeside med en masse nye sager (og det kan godt være det er længe siden, men jeg har først lige set det nu) – jeg dør over hvor mange ting, der virkelig gerne måtte lande hjemme hos mig på den ene eller den anden måde. Og selvom det måske dato-mæssigt er lidt tidligt at tænke på efterårs- og vintertøj, så indbyder vejret altså til det. 14 grader sagde min telefon. Velkommen hjem ;)..

Nå, men tilbage til Zara. Der er meget godt, men specielt de her to ting er jeg faldet pladask for! Frakken (det er en frakke ikke? eller jakke? .. min mor dør af grin, hvis hun læser det her. suk).. nå men den(!) er jeg helt vild med! Den er lidt finere end hvad jeg ellers plejer at hive med hjem af parka’er, men lynlåsene gør bare, at den bliver liiige tilpas rå, samtidig med at man kan have den på i teatret uden at føle sig way underdressed (det gør man nemlig i en parka.. ahem).. Jeg kunne blive ved, men jeg lukker den her – jeg er forelsket.

Parkaen gramsede jeg faktisk allerede på, da jeg var i københavn for nogle uger siden, men jeg kunne (og kan) ikke helt få mig selv til at give så meget for en så lys jakke (selvom den faktisk er lidt mørkere i virkeligheden end på billedet).. Mine lyse ting har altid en skræmmende kort levetid og det plejer at passe meget godt med jo dyrere det der, des hurtigere spilder jeg noget på det.. Ikke desto mindre vil jeg virkelig gerne eje den her. Den er jo ikke helt hvid, så måske det går? Kan i hvert fald lige se den med sorte, slidte bukser eller shorts, en løs t-shirt og en par all stars. Suk.

Hvad er jeres efterårs/vinter must-haves?

2 kommentarer

  • Jeg har også kigget på den lyse jakke og er lidt forelsket…synes faktisk heller ikke at den er så dyr 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, den er sådan inden for en overskuelig rækkevide – mine betænkninger ligger nok mest ved farven i den her omgang 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris #1