Feathered up

On the sunny side
Selected skjorte, zara shorts, ray-ban sunnies

Mmmh, sådan så det ud i går, da jeg forlod den solrige terrasse for at tage med min søster til tandlæge og holde hende i hånden, mens der blev rodet i hendes mund – jeg var så glad for at det ikke var mig, der lå der, men jeg er tilsyneladende så tandlægeskræk, at jeg fik det helt dårligt, bare af at se og ikke mindst høre på det.. Puh. Tandlæger.. Dog var det faktisk meget sjovt, at få lov til at se hvordan det foregår. Det ser jo slet ikke farligt ud ;)..

Bagefter mødte vi en veninde, gik på baresso og købte noget to-go og satte os så ned på den spanske trappe for at nyde solen. Så hyggeligt! Der kom endda en sød fyr hen og tryllede for os :D! Åh, Århus, du er sgu da sød i solskin.

I dag står den på studenterkørsel – altså ikke for mig, men min søster – jeg står for at dyppe jordbærrene i chokoladen. hæhæ. Hvad laver i i de her dage?

2 kommentarer

 • En der tryllede?? Åh nej – Da jeg var til slatfest i Klubben (på ASB) i fredags kom der også en fremmed fyr og tryllede! Enten er der mange af den slags i Århus eller også er det den samme 😉

  Du ser skøn ud! Jeg har ligget med halsbetændelse de sidste dage så jeg har slet ikke fået udnyttet det gode vejr og muligheden for at iføre sig shorts! Jeg har heldigvis weekend klokken 16 idag, så jeg håber at solen titter frem de næste par dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej? Jeg synes det var helt vildt sjovt :D.. Der er for få tryllekunstnere i verden.. Haha.

   Puh, halsbetændelse lyder træls /: .. Jeg krydser fingre for noget godt vejr, så du også kan få lidt sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feathered up