Like a drowned fish

Matte about you?

Matte about you

Ok, enten er det her verdens dårligste idé eller også har jeg haft et lyst øjeblik. Hjælp mig lige.. Idéen er opstået af, at jeg opdagede matte, sorte wayfarers, som desværre står til lige omkring 900,- (hvis man altså finder dem på nettet). Ijh. Men så er det jeg tænker, at jeg jo kunne spare omkring 850 kroner, hvis jeg nu køber et par billige, sorte wayfarer-agtige solbriller (á la dem på billedet fra Gina Tricot) og så pensler dem en gang med en matterende neglelak? Ville det virke?

Jeg overvejede lidt om solen og neglelak nu var en ringe idé, fordi jeg nogle gange har oplevet, at min neglelak nærmest kunne skrælles af, efter en dag i solen, men efter en konsultation med min gode ven google fandt jeg frem til, at det var solcremens skyld og ikke solen.. Så burde det ikke virke?

10 kommentarer

 • Tine M

  Jeg tænker lidt, om ikke det var bedre at bruge pengene på en mat spray, som er beregnet til plastik o.l.? Det må kunne fås. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det havde jeg slet ikke overvejet! Men det kan godt ske, at det bliver pænere.. Google hjalp mig lige igen, og det ser ud til at det kan findes i Jem og fix :). Til gengæld har jeg allerede en mat neglelak fra elf, så kun hvis sprayen er billig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine M

   True that, det er jo egentlig heller ikke sikkert at det er sundt at have den spray direkte på huden.. Det skal man jo lige overveje… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en vild idé 😉 jeg har lige købt nogle billige solbriller fra H&M og jeg har selv samme neglelak som du har fra elf. Jeg tror godt man kan regne med at neglelakken skraber af efter noget tid, så jeg tror ikke du skal satse med at de forbliver flotte og matte 😉

  xoxo
  TWO//MINDS

  http://www.onetwominds.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har du helt sikkert ret i! Specielt der hvor de bøjer bliver det sikkert slidt hurtigt.. Men så kan man jo male dem over igen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sæt et billede op hvis du vælger at springe ud i det – jeg vil enormt gerne se resultatet så jeg måske selv kan lave et indlæg inspireret til dit :-)))) kreative nana.

   xoxo
   TWO//MINDS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg gøre :).. Det er dælme længe siden jeg er blevet kaldt kreativ (uden at det var mega-sarkastisk i hvert fald – og det ved jeg jo egentlig ikke om dit er, men jeg vælger at det ikke er). Hæ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis dit forsøg går galt, har du da i det mindste ikke givet 900 kr. for solbrillerne 😀 Og så vil jeg forresten fortælle dig, at hvis du ikke allerede har den matte neglelak så burde du købe den straks, den er fantastisk! Især til sort eller neon farver 🙂 Super fed blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja præcis! Jeg har allerede en lignende neglelak faktisk – min er bare fra elf = kostede næsten ingenting :). Så den må godt bruges på solbriller. Hæ. Og mange tak i øvrigt :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] længe har jeg efterhånden fablet om de her solbriller? Har endda været ude i at tænke over en diy version! Og det er ikke mere end en uge siden, at jeg (igen) flashede dem i en polyvore over […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like a drowned fish