Golden

Layout

Jeg overvejer lidt om jeg skal skifte layoutet på bloggen ud, så jeg kan få plads til nogle større billeder. Jeg tænker også, at jeg vil prøve at finde en farveskala, som jeg vil holde (mere eller mindre) alle mine billeder inden for, så bloggen kommer til at fremstå mere ‘samlet’, hvis i forstår. (Hvis ikke, så se fx Fashion Manifest, hvor alle billederne pt har et støvet gulligt sommer-skær over sig).. Jeg tænker umiddelbart et mere støvet blålligt skær hos mig, men jeg ved ikke helt hvor flatterende det ville være for min so far stadig dansker-farvede hudtone 😀 haha.. Samtidig tænker jeg, at jeg skal have en ny header, men jeg skal lige finde på noget godt før den bliver skiftet ud – idéer modtages gerne..

Indtil da, så vil jeg vildt gerne høre jeres tanker om et nyt layout – ville det være rart med større billeder, eller er det egentlig bare forstyrrende, hvis et billede ikke kan ses helt uden at scrolle? Og hvad med et gennemgående farvetema?

Det vil være så fedt, hvis i gider byde ind – savner jeres kommentarer lidt 🙂

10 kommentarer

 • Det lyder som en rigtig god idé! Tror det ville være meget godt, hvis billederne var større. 🙂

  http://Cousinsinthecloset.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Synes dine billeder har en helt fin størrelse – i hvert fald fra en iPad af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt sikkert det ville være en god idé med større billeder. Det har jeg for nyligt selv gjort, kig da gerne forbi og se resultatet 🙂 Mht. samme farveskala, så synes jeg hurtigt det kan virke kedeligt, derfor synes jeg du skal holde dig til hvad du synes og hvad du gerne vil udstråle gennem din blog som er super fed 🙂 Hvis det er et farvetema, så fedt nok, bare synd hvis kun du vil gøre det fordi de større blogs hos BD gør det 🙂 Giver det mening? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt med lidt feedback – tak! Det ser i hvert fald lækkert ud på din blog :).

   Kan klart godt følge det du siger med at bare følge BD – det ville være lidt ærgeligt, hvis det er sådan det bliver modtaget, for det er ikke hensigten i hvert fald ;).. Omvendt er der noget lidt fedt over, at man næsten kan se på billederne hvor de hører til.. Til gengæld begrænser det mulighederne for redigering, så måske jeg bare skulle holde mig til det her, bare større..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen det var da så lidt, og tusind tak 🙂 Jeg ville hvertfald starte mes størrelsen og så arbejde ud derfra. Måske finde dit helt eget ‘look’. Ligesom emily salomon der fx har alle hendes billeder fint indrammet i pasteller 🙂 Men glæder mig hvertfald til at følge udviklingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja pasteller bliver det nok aldrig til her, men jeg fangede godt pointen 😉 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er fedt med den “farveskala” du snakker om – jeg mener det hedder at man lægger stil på sine billeder. Jeg har selv overvejet at gøre det på min egen blog så alle billederne har det samme præg, og det er nemlig ret nemt at gøre i Photoshop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – og btw, det vil ikke nødvendigvis begrænse dine muligheder for redigering. Når jeg gør det i Photoshop starter jeg med at redigere billedet mht. beskæring, lys, kontrast, størrelse osv, og til sidst kan jeg så lægge stil på det. Billederne kan sagtens komme til at se meget forskellige ud, men som du siger, så vil man formodentlig kunne se “hvor de hører til” fordi der er en bestemt stil som går igen på dem – uanset hvilken type billede der er tale om.

  Håber du kunne bruge det til noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt fedt fedt med så langt og gennemtænkt en kommentar – tak :)!

   Ift. begrænsningen af billederne tænkte jeg også mere på den farvemæssige, for resten af redigeringen er, som du siger, vel egentlig den samme. Tænker bare, at der fx er farvemæssig ret stor forskel på et outfitbillede foran en murstensvæg og et, taget i naturen eller tæt på en masse grønt.. Don’t know, man kan nok tænkte sig ud af det 🙂 Tror jeg vil prøve, når jeg er tilbage ved min egen computer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden