EasySun

Golden

Jeg går egentlig aldrig med guld, andet end det, der sidder på det lille sorte armbånd på billedet.. Det har jeg nemlig altid på. Tror måske bare at jeg generelt føler mig lidt for fin, når jeg har guld på, hvorimod sølv fungerer vildt godt til at understrege noget lidt mere råt.

That said, så kan jeg altså godt savne noget guld ind i mellem – specielt om sommeren, når huden får lidt farve og håret bliver helt blondt. Der er det nemlig så fint, at være helt gylden, synes jeg. Desværre ejer jeg ikke noget i guld, så da jeg var hjemme i går øjnede jeg muligheden for at låne min mors fine armbånd fra Carré. Jeg kan nemlig ret godt lide, at det er så simpelt og underspillet, så selvom det er guld føler jeg mig som mig, når jeg har det på :).. Det har nok også noget at gøre med farven, at jeg er så vild med lige det her armbånd, men ikke har noget fra fx h&m – for highstreet ‘guld’-smykker har det med at få et helt vildt gult skær, så det ligner noget fra fætter BR, og der er jeg altså ikke fan. Hvordan har i det med guld vs. sølv?

Konklusionen må være, at jeg skal spare sammen til noget ægte guld – om ikke andet så bare til sommerbrug ;). haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EasySun