back in black

Feathered up

Haha, ja, billederne bærer nok præg af, at min egen garderobe er i min lejlighed, og jeg er i Risskov. Derfor lever jeg pt i min lillesøsters tø – godt vi er ca. samme størrelse. Selvom jeg savner noget af mit tøj, så er det altså ind i mellem virkelig sjovt at leve i en andens garderobe. Lidt ligesom at klæde sig ud.. haha.

Øreringene er også hendes og jeg er lidt forelsket i dem. De er fra Ebay og har vist været ret billige – jeg kunne ikke lige finde sælgeren, men prøv at søge på ‘feather earrings’ og se om der dukker noget op. Resten af outfittet får i i morgen, så hæng på – det er helt sjovt med nyt tøj, nyt sted og ny fotograf til billederne :b..

Hvad synes i om øreringene? Er de for indianer, eller er i lige så solgt som mig :)?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

back in black