On the sunny side

EasySun

Når sommeren i Danmark nu har valgt, at jeg ikke skal have naturligt lækkerbrune ben, så må man jo hjælpe det lidt på vej (for guds skyld ikke med solarie!), men med en god selvbruner. Jeg har brugt selvbruner i rigtig mange år efterhånden – selvfølgelig ikke hver dag, hver uge eller hver måned for den sags skyld – men før jeg har skullet noget ‘vigtigt’ eller når jeg bare har været for træt af blege arme og ben..

I løbet af årene har jeg prøvet rigtig mange forskellige, og hen ad vejen har jeg fundet ud af, hvad der virker for mig. Nogle krav til en selvbruner er for mi, at den ikke må lave striber, den skal helst ikke lugte for meget, den skal give en naturlig farve (ikke noget orange, tak), den skal tørre hurtigt og så skal den være let at påføre, da jeg oftest står med det selv.. Derfor er jeg blevet ret glad for spray, da det er meget lettere at dosere rigtigt – jeg smører det dog altid ud med hænderne! Stoler ikke heeelt på sprayen..

Som sagt har jeg været vidt omkring i selvbruner-land, og indtil i forgårs var min favorit en spray-tan fra Piz Buin, som et superlet, men bliver ved med at lugte lidt, indtil man har været i bad. Men det var indtil jeg prøvede EasySun, som i ser på billedet. Den dufter nemlig stort set ikke, når man har sprayet den på! Så fedt! Desuden tørrer den vildt hurtigt ind, hvilket betyder at jeg fx kunne tage tøj på 10 minutter efter jeg havde sprayet det på. Der slår den altså Piz Buin med længder! Også selvom den er lidt sværere at fordele, fordi den tørrer ind så hurtigt. Et godt tip er, at tage den på udenfor eller i et godt ventileret rum – da det er en spray sætter lugten sig nemlig ret meget i rummet..

Den på billedet er min søsters (ja, jeg stopper snart med at skrive om hende 😉 ), og den har efter sigende kostet lige omkring 100,- i Matas, hvor en sød ekspedient kunne fortælle, at den var mere eller mindre præcis ligesom den ret omtalte Sun Spa (vistnok) fra Dennis Knudsen. Jeg skal lige have brugt min gamle op, men så skal jeg helt sikkert også have fingrene i den her!

Bruger i selvbruner? Og i så fald hvilken :)?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the sunny side