Bungalow5 feat. nanabech.

sun, coffee and laces

Ebay shorts, vila top, h&m sweater, provider bag
Hype på Lookbook

Åååh, sol, der var du jo :D! Hold op, et lækkert vejr det har været i dag. Jeg fik ikke læst så meget som jeg kunne have gjort, men jeg har siddet i mølleparken med min kæreste i den ene hånd, kaffe i den anden hånd og sol på benene. Nam.

Shortsene er nye og fra ebay – sælgeren (der har ret mange fine ting) kan findes her, hvis nogen skulle være interesserede. I skal bare være opmærksomme på, at det tager en to-tre uger før det kommer frem. De er one-size, men med en bred elastik i taljen, så jeg tror de fleste kan komme i dem.

De er egentlig lidt ude af min comfort-zone på trods af farven.. Altså blonderne er jo topmålet af feminint og jeg havde faktisk lidt svært ved at style dem uden at føle mig for lille-piget.. Det var også derfor kærestens trøje og all stars’ne røg på, så det ligesom blev lidt mere street end det havde været med fx ballerinaer og en lille bluse.. Ved ikke helt, hvor godt jeg synes det var. Tror jeg skal arbejde lidt på stylingen – nogle idéer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bungalow5 feat. nanabech.