Last day of summer

summer days – drifting away..

zara top, stradivarius shorts, diesel bikini, unknown sandals

Åh, jeg vil gerne have, at det her vejr aldrig stopper. Jeg er slet ikke født til skyer, regn og kulde.. Jeg har tilbragt det meste af dagen i botanisk have med nogle søde piger fra studiet og så er jeg lige kommet hjem fra et par øl i mølleparken med min kæreste og en af hans venner. Det er virkelig en af de der perfekte dage, hvor man er glad bare fordi solen skinner.

Outfittet er jeg selv ret tilfreds med. Tilpas chillet og alligevel sker der lidt, på grund af de farvede bikini-stropper, tie-dye’en på shortsene og de farvede armbånd. Og hallo, hvad sker der for, at mine knæ er blevet så meget brunere end mine ben? Suk.. Det ser jo vildt fjollet ud. Til gengæld begynder mit hår lige så langsomt at blive lysere (selvom det ikke er noget i kan se på billederne). Det er så fedt :D! Jeg skal ned og tjekke frisør priser og tider i morgen, så det kan blive klippet før det bliver helt lyst.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last day of summer