summer days - drifting away..

Shopbop

shopbop wanties

Ja, det er en lidt anderledes Polyvore denne gang – det er nemlig kun med ting fra shopbop og kun med ting til under 100$. Hvorfor? Fordi jeg har været så heldig, at vinde en konkurrence hos smukke Michelle, hvor præmien var 100$ at shoppe for hos shopbop. :D! Derfor er jeg gået i tænkeboks over hvad der skal hjem til mig og bo. Skal jeg shoppe god basis fra Alexander Wang? Eller et par fede shorts? Eller måske et lækkert sæt undertøj? Smykker? Eller sandaler? Decisions, decisions..

Hvad ville i købe, hvis det var jer? I må gerne smide et link, hvis der er noget, jeg har overset.

6 kommentarer

  • Wow, den er vild! Kan lige se den med et par slidte shorts eller et par skinny jeans :D.. Men den er dælme dyr, ja..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er alle hans ting desværre… men elsker bare Michael Kors, i sær hans Swinsuits, synes han giver det et godt twist. Men elsker nu også min læderjakke. Bruger den virkelig meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, har lige siddet og kigget på noget af det – der er altså meget lækkert. Jeg kan bare ikke få mig selv til at smide så mange penge efter badetøj.. Til gengæld craver jeg hans ure ret meget pt :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, sikke en lækker præmie. De har jo bare så mange skønne ting hos Shopbob.
  Det er jo lækre sager det hele, men hvis det var mig ville jeg uden tvivl shoppe sandalerne eller undertøjet. Begge dele ville i hvert fald passe fint ind i min garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er simpelthen så meget! Det var bare den perfekte afslutning på opgave-skrivningen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer days - drifting away..