In light so bright

She’s always buzzing just like neon, neon

Who knows how long, how long, how long / She can go before she burns away

Jeg drømmer om neon til at buzze min sommer lidt op. bh’en i nederste hjørne er jeg helt forelsket i! Og så synes jeg den grønne blonde er lige dele sej og kikset. Can’t decide. Men jeg bliver sgu nok nødt til at skaffe et par pink shorts i år – er sikker på, at det vil se vildt lækkert ud, når mine ben ikke matcher dem i farven 😉

Lige nu ligger jeg på sofaen efter lidt over ti timer i uniparken til kapsejlads, sol og øl. Jeg har – på trods af faktor 30 – fået solbrillemærke, stegt hovedbund og lidt for røde skuldre og kinder.. Og pande.. yes. That aside har det været en helt fantastisk dag med nogle helt fantastiske mennesker! Er der nogle af jer, der var til kapsejlads?

4 kommentarer

 • jeg er også helt vild med den bh! Hvor mon den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er normalt ikke så vild med neon, men disse billeder er virkelig lækre!

  anonymtogo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også et lidt ambivalent forhold til det – det kan virkelig let se tacky ud.. Men for fanden, man kan blive inspireret på tumblr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In light so bright