Ricinus

“Seize the limit, let the sky be the moment”

Provider jacket, etsy necklace, vintage bag, ray-ban sunnies

Ja, altså det kan godt være, at der ikke er 25 grader, men med en læderjakke over en t-shirt og så et par lukkede sko, var det vildt lækkert med bare ben. Heldigvis. Så føles det nemlig stadig lidt sommer-agtigt.

Jeg har en af de der dage, hvor selv outfittet egentlig er ret kedeligt, men med læderjakken over skuldrene og en bunke smykker på, synes jeg, at det blev ret fedt. Faktisk følte jeg mig så godt tilpas i det, at jeg er begyndt at kigge efter en grå nederdel (tror jeg skal omkring moss copenhagen), så jeg slipper for at have stress over om samsøe-toppen/kjolen bliver hvor den skal ;)..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ricinus