Shopbop

Ricinus

Det her er jeg vildt spændt på! Nu har jeg læst vildt mange rosende ord på både youblush og hos isabella thordsen – så jeg er simpelthen nødt til at prøve selv. Ricinusolie, der måske er bedre kendt som amerikansk olie, skulle efter sigende både få håret til at vokse hurtigere og blive fyldigere – og isabella skriver også, at det hjælper mod tør hovedbund. Mirakel-middel, altså.

Jeg købte min på apoteket til en 50’er, og det kan vist godt gøres billigere, men nu var jeg der alligevel og det må altså prøves! Jeg skal nok vende tilbage om en lille måneds tid med en update (eller hurtigere, hvis det er så effektivt 😉 ).. Har i prøvet det?

6 kommentarer

 • Nej, jeg har faktisk aldrig hørt om det. Men det lyder da ret godt, især til den pris 🙂
  Jeg er spændt på at høre hvad du synes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder nemlig næsten for godt til at være sandt – men nu har jeg bare hørt det for mange gange ;). Håber sådan at det virker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  Hvordan gør man? Putter man det bare i hele sit hår, og hvor lang tid skal det side? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke det hele nej – tror du drukner i det så – men bare nok til at din hovedbund og omkring de øverste 10 cm er dækket. Lad det sidde så længe som du orker :). Jeg glemmer det tit før jeg skal i bad, så det sidder sjældent mere end ti minutter, hvilket også er helt fint. Men jeg kunne forestille mig, at det er en god idé at lade det sidde mindst en halv time en gang om ugen..

   Og husk for guds skyld at tage shampoo i FØR dit hår er blevet vådt – ellers får du seriøst aldrig olien ud xD.. Haha. Taler af bitter erfaring..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Selvom indlægget er gammelt så vil jeg da meget gerne høre dit resultat eller konklusion med ricinusolien. Castorolie.dk har skrevet nogle lovende ord om denne naturlige olie, men vil da gerne høre noget der har prøvet det? Virker det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det gjorde det i hvert fald ikke værre – men helt ærligt, jeg har ikke tålmodighed til at være klistret ind i olie så ofte, som man nok burde, hvis man skal se reelle resultater :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopbop