Something different

Last day of summer

Sådan ser jeg ud i dag. På det, der (hvis man skal tro vejrmanden) bliver den sidste sommerdag i et stykke tid.. Suk. Derfor får i heller ikke hele outfittet nu – jeg skal nemlig ud i solen og nyde de sidste stråler ;). Men de af jer, der sidder og skriver opgave eller lignende, skal ikke snydes for overspringshandlingerne! Så her er et close-up af det armbånd jeg forsøgte mig med i går.. Det er blevet helt ok, synes jeg. Hvad synes i?

Jeg kan se på besøgstallene, at de fleste af jer alligevel ikke ser det her før engang i aften, så jeg gider heller ikke blive hængende – vi ses i aften piger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something different