Wallet-wishies

Hair

Sådan ser så mit hår ud (photoevidence ftw!), da jeg var på interrail med min kæreste. Sol, saltvand, kærlighed og ikke mindst en klipning, der var markant bedre, end det jeg render rundt med nu her! Jeg hader menlig, når bunden af mit hår fylder mere end toppen (hvis i er i tvivl om hvad jeg mener, så tag lige et hurtigt kig på mit hår i indlægget under det her og sammenlign)..

Så derfor – når jeg er færdig med min opgave, smutter jeg til frisøren! Og hold op, hvor jeg glæder mig. For lige nu er det bare alt for fristende at smide håret op i en knold, selvom jeg egentlig bedre kan lide løst hår. Så jeg tænker, at jeg skal have klippet nogle etager, så der kan komme lidt mere liv i mit hår. Jeg har nemlig bølger i håret, som jeg ikke har set meget til siden engang i sommers..

Det eneste jeg er lidt bange for, er, at der bliver taget for meget af. Sidst jeg skulle klippes røg der 25(!) cm i stedet fo de max 10 vi var blevet enige om, og mit hår er først lige ved at få en ordentlig længde igen nu. På den anden side – jeg vil hellere klippes nu, før mit hår for alvor begynder at være lyst, for det gør simpelthen helt ondt, at klippe alt det solblegede hår af. Jeg elsker jo den farve :D. Så om en uge!

   

4 kommentarer

 • Jo

  Hold op hvor er det lækkert! Det er en flot klipning – hvilken salon bruger du?
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :D! Og gid jeg kunne huske det!! Jeg kunne forestille mig, at det dengang var ved Birthe Gleerup i Badstuegade (jeg havde nemlig flere penge dengang :b ).. Og det er der, jeg tager ned, når jeg skal klippes næste gang i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo

   Tak for svar 🙂 Det er værd at overveje! Xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt :). Jeg plejer at tage et elevklip – de er virkelig søde og dygtige, og så er det 300-et-eller-andet i stedet for 500-et-eller-andet. Det er værd at tage med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallet-wishies