In short shorts

DIY bracelet

Inspireret af Christinas fine håndled, gik jeg i gang med snor og saks i morges:

To snore, en ring, to ‘knuder’ og færdig. Synes faktisk det blev meget fint, men da ringen er en, som jeg plejer at have på fingrene, er det bare et midlertidigt armbånd – jeg skal ned og finde en mindre ring næste gang gadesælgerene er i byen.. Og så skal jeg finde noget tyndere snor, for det her var lidt svært at binde stramt nok.

Hvad synes i? Jeg elsker hvordan det minder mig lidt om det her armbånd (som jeg stadig mega-craver)..

2 kommentarer

  • Mette

    hvordan har du lukket dit armbånd bagpå? 🙂 sidder lige nu med snor og ring, men jeg kan ikke lige gennemskue hvordan den kan lukkes :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det blå med ringen har jeg faktisk bare lavet en knude på.. Men jeg har gennemskuet hvordan man laver en lidt pænere lukning på de der knyttede armbånd – det kan jeg lige prøve at tage nogle billeder af i morgen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In short shorts