Shades of blue

Stud it up

Zara

Ballerinaer har ikke altid været mig.. Faktisk er det kun et år siden, at jeg gik mit første par til i Barcelonas gader. Siden da har jeg til gengæld elsket den lille, fine sko og jeg er slet ikke i tvivl om, at det kommer til at holde ved. Specielt når Zara bliver ved med at spytte SÅ fine ballerinaer ud! (Så mangler jeg bare, at de sætter prisen lidt ned). De her står til 499,- og det synes jeg altså er lidt i overkanten for et par ballerinaer – jeg mener, helt ærligt, bedre går man altså ikke i dem.

Nevertheless er jeg ved at overveje om ikke disse kan presses ind i mit budget før de bliver udsolgt.. De er jo lavet til mig! Grå og nitter. What’s not to love? Kan lige se dem med brune fødder, bare ben, shorts, en fed top og et par solbriller.. uh, og surferhår!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of blue