Congrats..

Shades of blue

Provider jacket, Envii dress, Zara pants+flats

Som lovet, et billede af mit outfit i går. Jeg var i København til min fætters konfirmation, som fandt sted i Domkirken – billederne er taget lige før vi gik ind. Og hold nu op, det er et smukt kirkerum! Jeg ved ikke hvor lang tid, jeg brugte på at sidde og se op i loftet..

Glemsom som jeg er, fik jeg ikke taget et billede uden jakken og det er jeg ret træt af, for det er først der, man kan se det virkelig fede ved kjolen, nemlig det asymetriske snit. Ijh.. Nå, men det må i have til gode til en anden gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Congrats..