Back in buisness

Feels like spring

Provider jacket, Zara top, pants, flats, Ray-ban sunnies

Ja, der gik lige Zara i mit outfit.. Opdagede det først, da jeg skrev det ned. Haha! Jeg er hoppet i et sindsygt behageligt og næsten for chillet det-er-forår-og-jeg-har-fri-agtigt-outfit. Det er nemlig forår og jeg har fri. Hæ. Jeg synes dog selv, at smykkerne (jeg har endda fået halskæden på) og solbrillerne hiver det op over det totale dølle-grænse ;)..

Vildt dejligt, at forårsvejret er vendt tilbage – det gør det så meget lettere at sætte et lækkert outfit sammen, når man ikke skal tænke på, om man fryser eller bliver gennemblødt.. Bare fødder og ankler, lun vind i håret og det, at man ikke behøver en trøje under sin læderjakke, men bare kan smide den over skuldrene og så smutte ud af døren. Det er jo så fedt!

Og så er jeg i øvrigt også helt nede med (og ung med de unge over) at jeg kan smide et par solbriller på og dermed se sej ud, selvom jeg har fri og ikke gider tage make-up på. Hvem sagde win?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in buisness