bird skull

Back in buisness

SÅ er jeg tilbage! Det føles helt underligt, ikke at have blogget hele weekenden, men jeg har simpelthen ikke haft tid, da jeg har været i København til (endnu en) konfirmation. Og jeg vil hellere undvære at blogge, end at udgive halv-hjertede indlæg.

Nå – lige nu ville jeg bare vise jer et lille sneak på det eneste, der røg med hjem fra København, nemlig en tanktop fra Zara. Det er samtidig et lille sneak på dagens outfit, som jeg smider op senere sammen med lidt forårsstemning ;). Jeg var faktisk også inde og prøve skoene fra Zara, og selvom det piner mig, måtte jeg indse, at mine fødder ikke klæder de sko (eller omvendt).. Suk. Så de blev stående.

2 kommentarer

  • Har det på samme måde med dig mht. at blogge – det skal altså gøres ordentligt, ellers så hellere lade være! Har selv lige haft en længere pause, men det føles nu godt at være tilbage 😉
    Fin top!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at blogge-lysten er kommet igen :D! Ja, det er for ærgeligt at bruge tid på noget og så ikke gøre det ordentligt.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bird skull