Don't be shy

Treasure chest

Det her er et forprogrammeret indlæg – i dag er jeg nemlig på roadtrip til vestjylland med min mor. hæ. Billeder kommer nok senere, hvis der er noget fotogent (mon ikke?)..

Skattekisten er lige flyttet ind i min entré og jeg knus-elsker den allerede! Perfekt størrelse til at gemme alle mine vinterjakker og store, grimme trøjer, så jeg har plads til det lidt mere ‘sarte’ tøj. Og så synes jeg altså også, at den er virkelig hyggelig med det lidt slidte træ og den halvrustne lås. Nåja, og jeg kan sidde på den, når jeg skal binde mine sko – det er sgu også meget smart ;).. Jojo, I like. Hvad synes i?

Skriv en kommentar

 • Ej den er altfor fin ! Hvor har du købt den henne ? 🙂
  God tur til dig og din mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min kæreste fandt den på sine forældres loft – så den var ganske gratis :D. Det er så fedt! Har virkelig ledt efter noget lignende længe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fed – sådan en kunne jeg helt sikkert også godt bruge 🙂 Tvivler desværre på at jeg er lige så heldig som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej altså, hvor er den fin! Det er virkelig sådan en ting der er umulig at opdrive (trust me – jeg har ledt og ledt!). Fedt at svigerforældrene bare lige havde den stående – lucky you 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blev også vildt glad da jeg kom hjem og den stod i entréen! Det sparede mig nok for flere timer i genbrugsbutikker og loppemarkeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't be shy