New in

Moss Copenhagen

Kan i huske indlægget om de gratis tørklæder fra Moss Copenhagen? Planen var jo egentlig et sort-gråt tørklæde, som jeg stadig er lidt forelsket i, men da vi kom ned i butikken viste det sig, at det var en helt anden slags tørklæde – nemlig det på billedet, der er lettere og tyndere end det jeg havde tænkt.. Og så var der slet ingen safe-play farver at vælge imellem! Hahaha, mit og min venindes fjæs, da vi stod og så på en række tørklæder i henholdsvis stjernemønster, pangfarver og leopardmønster.. Ahem.. Nå, men efter lidt overvejelse endte vi begge med at vælge den mest neutrale (=brugbare) farve, nemlig den sarte ‘gammelrosa’ som min mor kaldte den ;)..

At det er en farve, der ligger virkelig langt fra min øvrige garderobe er der vist ingen, der er i tvivl om. Men jeg er faktisk ret glad for det alligevel. Jeg havde nok aldrig købt et tørklæde i den farve, så det er noget helt nyt at lege med og det er altså meget sjovt, synes jeg. Og så er det i øvrigt vildt blødt og dejligt.. Jeg tænker, at det kan blive rigtig fint til de der sommeraftener, hvor håret er solafbleget og saltvandskrøllet, huden er solbrun og man bare generelt føler sig mere feminim end om vinteren.. (Ok, det kan godt bare være mig?). Nåmen jeg forestiller mig tørklædet til lige netop dé aftener – med lyse (hullede) jeans, hvid top og mine sorte lædersandaler med nitter. Sådan cirka. ææh..

Ok, indrømmet, jeg er lidt på bar bund her – hvordan ville i style det, uden at ryge i barbie-graven?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in