Spring

Minty-fresh

High street springOk, det er ingen hemmelighed, at mig og pastelfarver er en yderst sjælden kombo.. Men for fanden, det er jo det, der sker, når man bruger for lang tid i blog-land – man varmer op for ting, der ellers aldrig ville have slået én. Således står jeg nu i den situation, at en par bukser á la disse fra Zara gerne måtte flytte ind her. Dog ville jeg hulle dem, så de passer bare lidt til mig ;).

Hele collagen er faktisk highstreet, så det burde være nogenlunde til at betale. Smykkerne og uret er fra Asos, toppen fra Topshop, cardigan fra Mango, taske og bukser fra Zara og ballerinaer og solbriller fra H&M.

I morgen skal jeg ud og shoppe med min veninde og hvis jeg finder ballerinaerne i min størrelse, så ryger de i hvert fald med hjem! Resten af tingene overvejer jeg indtil jeg får skatte-pengene tilbage.

 

Skriv en kommentar

  • Jeg købte et par mint-farvede jeans i går, da de var sat ned til 50 kr.
    Jeg havde godt nok ingen idé om, hvordan jeg skulle style dem, men det har jeg nu, så tak for lidt inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Wow, det var billigt! Hvor fandt du dem :)? Og så er jeg da glad for at du kunne bruge indlægget – det er farligt, sådan noget.. Har selv rendt byen igennem for et flot par uden held i dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring