Minty-fresh

I’m lovin it

God aften derude 🙂 Jeg har siddet og opdateret min tumblr lidt (det sker i øvrigt dagligt – tjek den her) og så faldt jeg over det her billede. Jeg er helt forelsket i armbåndet! Når det kommer til smykker, har jeg et eller andet med cirkler, tror jeg.. Spørgsmålet til jer er så – har i den fjerneste idé om hvor jeg kan finde det? Eller bare et, der ligner?

3 kommentarer

 • Kan desværre ikke hjælpe, men gud hvor er det smukt!

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også helt forelsket! Har søgt lidt rundt, og tror måske det er fra dogeared, som forhandles på Asos.. Men der har de det kun i guld 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i huske det her indlæg? Well, tak Gud for gode veninder! Armbåndet kan findes her (sammen med en masse andre vildt fine […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minty-fresh