Mango, I love you

I said brrr..

20120331-185734.jpg

20120331-185742.jpg

20120331-185750.jpg
monki jacket, h&m knit+pants, billi bi sneaks

Nyder i den første feriedag? Puh, jeg blev slemt skuffet, da jeg trådte ud i solen – den vind er sgu kold! Jeg har fundet en af mine vinterjakker frem igen og thank god for det, for ellers var jeg da frosset ned nu..

Nå.. Svigerfar holder fødselsdag i aften, så vi er taget hjem til Christians forældre i Gudenå dalen. Et af de ubetinget smukkeste steder i Danmark, hvis i spørger mig. Specielt nu her, hvor det hele begynder at springe ud.. Så vi gik en lille tur med verdens dejligste hund, drak en kop te på terrassen og gik indenfor igen for at få varmen.

Og at dømme ud fra nyhederne og twitter, så var det vist en god dag at tage ud af byen.. Jesus en krigszone de fik banke op ved Mølleparken..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango, I love you