Friday give away

Clinique redness solution

På linie med mine to mac-wonders, er redness solution fra clinique et kæmpe must hos mig. Jeg har ret tynd hud (det siger matas-damerne og clinique-damen i salling selv) og det betyder blandt andet, at der ikke skal meget til, før at mit hovede bliver tomat-rødt. Vildt irriterende! Det kan være at gå fra kulde til varme eller omvendt, det kan være at få pulsen bare lidt op og nogengange har jeg vitterligt ingen idé om hvorfor min hud egentlig bliver rød..

Nå – pointen var, at redness solution ligger sig som et lille, nærmest usynligt lag på huden, og fjerner det der trælse røde skær, som mange skandi-typer som mig selv render rundt med ;). Derudover matterer den også lidt, hvilket betyder at jeg faktisk ikke bruger andet på huden end den (og lidt concealer, hvis noget er lidt mere stædigt).. Prisen kan jeg ikke huske, da det er mindst 100 år siden jeg købte min.. Den holder nemlig fantastisk længe!

Rødmer i også af ingenting? Og hvis i gør – hvad gør i ved det :)?

 

Skriv en kommentar

 • flot outfit 🙂 håber du vil kigge forbi min blog og deltage i min konkurrence om et gavekort på 200 kroner til miinto.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louiseschmidt.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gør ikke noget ved det, andet end jeg bruger foundation og pudder men det virker ikke synderligt meget synes jeg.. har tit overvejet den der pudder men er bange for prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også lidt pricy – men min kører altså på tredje år nu her, tror jeg.. Og der er meget tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hverdag er det her faktisk stort set al min make-up. Det her, og selvfølgelig min Clinique pudder. Wouldn’t live without Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice! kunne være man skulle prøve det:) Jeg har nemlig også tendens til at rødme i tide og utide! Var til hudlægen for nogle år siden, og han sagde at jeg lider af noget der hedder flushing. Dvs. at mine blodkar pludselig udvider sig hvilket skaber røde plamager i ansigtet og på halsen:( Ret irriterende, men sådan er det jo. Fin blog du har btw:) Kig endelig forbi min hvis du har lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder vildt træls 🙁 .. Jeg får ikke plamager, jeg bliver bare rød – ikke at det skulle være bedre -.- .. Jeg vil ikke sige, at den afhjælper problemet 100%, men for mig er den et rigtigt godt skridt på vejen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det skal være lidt vildere (og vi snakker altså stadig hverdag), så er pudderen fra Clinique stadig en klar favorit og så kommer vi jo nok heller ikke uden om, at en mascara […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday give away