Society6

Once you go Mac..

.. you never go back. Og det gælder både computer og make-up 😉

De to her, er de absolut vigtigste elementer i min make-up! Concealeren er genial til små røde knopper eller mini-bumser – virkelig! Min hedder ‘NC15’, hvis det siger jer noget.. Den er ikke vanvittigt god til mørke rande, da den er ret fast i konsistensen, så det har jeg en billig garnier-dims til (den er bare ikke særlig fotogen :b). Øjenskyggen fik jeg i julegave af min bedste veninde og jeg tror jeg har haft den på næsten hver dag siden! ‘Mystery Satin’, hedder den. Jeg bruger den som en slags kohl til hverdag – hele vejen langs den øverste vippekant og fra midten af øjet og ud på den nederste. Og så måske lidt mere, når jeg skal i byen. Men min make-up afhænger nok egentlig mere af humør end af begivenheder :)..

Ud over de to, små vidundere bruger jeg en pudder fra clinique, der mindsker det røde i min hud – thank god – og så selvfølgelig min mascara.

Hvad kan i ikke leve uden i jeres make-up-pung?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Society6