Kom sommer

Listen to the radio

Allerhelst vil jeg gerne finde en radio i samme stil som den øverste.. Min mor har en gammel radio, der minder lidt om den og hvis jeg måtte stjæle den, så gjorde jeg det ;). So far er det ikke lykkedes mig, at finde en, der både er lidt cool og som rent faktisk virker. Hm. Jagten fortsætter og i må meget gerne sige til, hvis i kender nogen, der kender nogen, der vil sælge sådan en!

Hvis jeg aldrig finder en sej old-school radio, så ønsker jeg mig Beolit 12 fra B&O. Min kæreste er vist ikke så vild med den, men jeg synes altså at den er fed.. Og så kan jeg jo bare beholde den så længe, at den når at blive old-school :D.

 

Skriv en kommentar

  • Den første er virkelig også retro sej 🙂 Jeg har også kigget på B&O’s. Ligeså lækker i virkeligheden 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jamen ja! Præcis! Hvis prisen var ligegyldig, havde jeg nok egentlig også været (næsten) ligeglad.. Men 5000,- vs genbrugspriser.. Bumbum :b

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom sommer