Once you go Mac..

Kom sommer

Summer, oh summer..

Ingen sommer uden iskolde cola’er ;)! (Måske nok lidt overkill på en sommerdag med de lukkede støvler, men de er fanme cool!).. T-shirts’ne er fra Gina Tricot og samme model, som den jeg viste tidligere i dag. Tror jeg skal forbi og have den hvide også. Shorts á la dem på billedet har jeg ledt lidt halvhjertet efter de sidste par år – tænker at jagten går ind igen i år, så tips modtages med kyshånd.

Skriv en kommentar

 • Jeg elsker de der shorts – synes virkelig det er en fed effekt med nitter på shorts! Jeg har et ret godt øje til Levi’s shorts, som bl.a. kan købes i Urban Outfitters – sådan nogle tror jeg, at jeg må ud og have fingrene i til sommer! Dem kan man sagtens få til at se ud som dem på billedet vha. lidt nitter og noget kreativitet, tænker jeg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, dem fra Levi’s er super fede! Var faktisk i Urban outfitters sidste sommer (jaja, jeg bor i Århus – vi er åbenbart ikke så fancy :b) og prøve nogle stykker – synes bare de sad vildt sært /: .. Men de sidder vildt fedt på alle andre – så jeg gætter på, at jeg bare har været uheldig med modellerne jeg fandt den dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine ting! Hvor er tasken i højre hjørne fra? 🙂

  – Julie, fuckyouandhoorayforme.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak – tasken er (desværre) fra Proenza Schouler, hvilket betyder, at den koster en mindre formue.. Jeg er helt forelsket i den ellers :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once you go Mac..