Listen to the radio

Fotovæg

Den dag jeg sidder i en ejerlejlighed, hvor jeg selv må bestemme om jeg maler mit gulv, river vægge ned and what not – dén dag, der vil jeg have et mørkt, slidt trægulv og en tacky palmestrands-væg! Faktisk kan væggen anskaffes ret let.. Photowall.dk har en masse præfabrikerede billeder, der ligger til 250,- pr kvadratmeter. Og så giver de faktisk også den mulighed at bruge et billede, man selv har taget. Desværre har væggene i min lejlighed sådan et ‘bulet’ tapet, der gør wall-stickers umulige at sætte pænt op.. Æv.

Er der nogen af jer, der har en sej billede-væg? Eller er det kun mig, der kan se charmen i en fake palmestrand ;)?

Skriv en kommentar

 • SIkke en fin blog du har 🙂 Har du lyst til at følges via bloglovin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det kan være super fint med en billedevæg, alt afhængig af hvad det er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg falder virkelig også tit for dem.. Har det sådan lidt – enten skal de være vildt flotte eller super-tacky (á la palmestranden :p )..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nana.. Du kan se her http://rabolig.wordpress.com/2012/02/26/hjemmelavet/ hvordan jeg har lavet en fotovæg (eller næsten da!) jeg bor nemlig også til leje og har det velkendte savsmuldstapet på væggene. Så jeg har lavet en ramme i træ og spændt lærredet rundt om! Det var et aftensprojekt, men det virker;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser også fedt ud! Men det er godt nok lidt af et projekt, hvis det skal fylde en hel væg (og det vil jeg vildt gerne have det til).. Jeg må lige forhøre mig hos handy-kæresten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listen to the radio