On the sunny side

Om mig og Spanien

Oh well.. Altså, jeg kom til at tænke over, at i har set skræmmende lidt til mig siden jeg startede bloggen – det skal nok komme. Promise ;).

Indtil da får i nu et indlæg med en svært forkortet version af min sommer sidste år. Jeg var to en halv måned i Barcelona – først i forbindelse med noget sprogskole, og derefter bare fordi jeg ikke ville hjem igen. Jeg tabte mit hjerte til Barcelona, og det ligger der tildels stadigvæk. Jeg var enormt heldig at få nogle rigtig gode venner på sprogskolen i min første uge, og de fleste af dem blev der faktisk lige så længe som mig. Og det er mennesker, som jeg stadig snakker med i dag. Nå. Jeg holder nu, før det løber af med mig :p.. Enjoy..

Taget ved borgen på Montjuic i Barcelona – et af de bedste udsigtssteder! Det er sjovt så lille byen ser ud deroppe fra..

Fra Tarragona. Meget fin by et godt stykke syd for Barcelona. Specielt den gamle del af byen (hvor billedet også er taget) var virkelig kær! Den by er klart et besøg værd, men i modsætning til Barcelona kan man altså ikke bruge mere end to dage der – vi var der kun et døgn, og der havde vi egentlig set alt..

Fra den gamle bymur i Peniscola. Ja, det hedder byen :D! Navnet var faktisk grunden til, at vi mente, at vi var nødt til at køre forbi – og så var der bare den fineste gamle by og en virkelig lækker strand! Desuden fandt vi et hotel i første række, med den fineste udsigt og gratis morgenmad på deres tagterrasse for næsten ingen penge!

Fra Placa Reial i Barcelona. Et af mine ubestridte yndlingssteder i hele verden :D! Der er altid mennesker. Altid. Ligemeget hvornår på døgnet man er der. Der er cafeer og restauranter hele vejen rundt om pladsen, og i midten er der et fint springvand, som folk sidder på kanten af. Når man – som mig – valgte af sidde på jorden, er det i ly af kæmpestore palmer, der giver tilpas meget skygge.. Aaah.

Fra stranden ved Villasar de Mar, der ligger ca tyve minutter nord for Barcelona. Fordelen ved at tage et tog lidt ud fra byen er selvsagt at der er færre mennesker, og at man i øvrigt ikke bliver trådt ned af diverse sælgere.. Når det er sagt, vil jeg uden tvivl anbefale at man bruger de tyve minutter på at tage sydpå til byen Sitges. Tyve minutter, og så står man i det fineste hvide sand! Desuden er byen i sig selv dybt charmerende! Stemningen og stenhusene mindede mig lidt om grækenland :)..

Phew, var det for meget tekst? Håber i fik lidt ud af det – om ikke andet så lidt sommerstemning på en kold kold morgen.. I er selvfølgelig velkomne til at stille spørgsmål, hvis der er noget jeg mangler.

Skriv en kommentar

  • Hvor spændende! Der ser i hvert fald rigtig lækkert ud hvor du har været 🙂 Jeg forstår godt, at du forelskede dig i Spanien… Det er et dejligt land. Jeg har selv været på ferie der nogle gange – og det var fantastisk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det var også en helt fantastisk tur :). Tror aldrig jeg har brugt mine penge så godt, som på de to måneder. Håber rigtig meget på at kunne komme tilbage engang til sommer!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the sunny side