Brrr..

Home sweet home.

Mig ved min lille base. Indtil for et par uger siden havde jeg et par havestole og et cafébord til at stå midt i stuen – det er nu blevet skiftet ud med best of IKEA og et par stole, vi selv har malet. Det kom faktisk bag på mig, hvor meget jeg savnede et stort bord allerede efter et par uger.. Så det passede bare så godt, da min søde mormor sagde, at hun ville give os et bord i indflyttergave! Det er også sjovt, så meget det samlede hele stuen, da det kom op. Haha, ok nok om borde, jeg stopper nu ;)..

Ej, men det er da svært at tage sådannogle billeder seriøst? “Jaja, jeg sidder bare helt naturligt med min computer, mens min kæreste tager billeder af mig. Klart klart”..  :b

(Og husk at følge mig på bloglovin lige her 🙂 )

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brrr..