Om mig og Spanien

Brrr..

Brrrr, jeg skal da lige love for at temperaturen leger vinter! Synes ligefrem man kan se, hvor koldt det er, når man kigger ud af vinduet.. Det er ellers kun et par dage siden, jeg havde min læderjakke på uden at fryse – i dag har jeg derimod været pakket ind i min varmeste jakke, mine varmeste støvler og min varmeste (og eneste) hue.. Så det eneste jeg frøs, da jeg gik hjem fra uni var mine ben. Og min næse. Jeg fryser altid min næse /: ..

Pt har jeg belejret min sofa, hvor jeg har pakket mig ind i et tæppe og sidder med en kop varm te. Aah. Jeg kan ligefrem mærke mine ben komme tilbage til livet :).

Om nogle timer kommer min lillesøster forbi til lidt butikskiggeri, hvor jeg skal se om jeg kan finde noget tøj til semesterstartfesten i aften med mit studie. Har en lille idé om nogle sølvbukser, men nu må vi se..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig og Spanien