Miss Ellegood

Black faves

Lidt billedtungt indlæg, I know – men her er et udpluk af mine sorte favoritter, som jeg virkelig ikke vil undvære.

Sneaks fra Billi Bi – fik dem i julegave af min søde kæreste, der ikke gad at høre mere om dem ;)..

Mit elskede headset fra danske Aiaiai, som jeg fik af mine forældre til min 21-års fødselsdag. Lyden er helt fantastisk! Once you go Aiaiai, you never go back. Promise :D!

Lidt mere tech.. Computeren er ikke sort. Men jeg elsker den og det seje sleeve fra ordning og reda.

Last, but not least – Mummi kopperne! Den sorte med mummi-far er egentlig min kærestes, men den er stadig cool.. My-koppen er til gengæld min. Jeg fik den af min mor, da jeg var på efterskole, fordi a) jeg manglede noget til at stille min tandbørste i og b) jeg er blevet sammenlignet med My hele mit liv. Eller i hvert fald siden børnehaven, hvor min yndlings-pædagog kaldte mig det. Ved ikke helt om det er et kompliment, men jeg synes My er sej :D! Find dem her.

(EDIT: Er Mummi ikke med 2 m’er? På inspirations hjemmeside staver de det med et – altså Mumi.. Lørdags-hjernen brænder sammen her..)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Ellegood